Bodø/Glimt mot til

Her vil BodøGlimts A-lags spillere være med på skolebesøk somen del av avtalen. Da møttes lagene på Aspmyra og Tromsø vant 2-1.


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment

Mai-festen mot Tromsø nå.

. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Billetter til Haugesund BodøGlimt. BodøGlimt og Tromsø møtes alltid 16.

BodøGlimt på TV og Live Stream. Mai så lenge lagene er i samme divisjon. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på.

Glimt mot TIL på 16. Bodø Glimt mot Tromsø. Bodø Glimt form og statistikk.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. 13 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

AC Milan sign Norwegian Hauge. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Table section Eliteserien 2022 club Matches -Pts.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. U T T V V.

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Mandag formiddag satte BodøGlimt seg på flyet sørover til den italienske hovedstaden for å spille den andre kvartfinalekampen i Conference League.

Sikre deg plass på 16. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. 160522 1701 160522 1803.

I tillegg til Lillestrøm i cupen. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Mai-festen mot Tromsø nå. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Niklas Aune Johnsen. 75 54 55 00.

Dette var også den gangen Tromsøs trener Harald Aabrekk filmet en skade etter et ublidt møte med Glimts fysio. Meget gledelig har tre skoler i Bodø nå blitt MOT-skoler og jobber nå med MOTs programmer i skolen. Vi trenger din hjelp til å sikre en god og trygg opplevelse for alle på stadion.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. After goal and assist against Rossoneri. BodøGlimt og MOT inngikk i 2021 en samarbeidsavtale som gjør Glimt til ambassadørklubb for MOT.

11 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Mats Torbergsen NTB Foto. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Takk for din påmelding. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Watford sign Zinckernagel - Next key player after Milans Hauge leaves BodøGlimt.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Følg gjeldende nasjonale råd om smittevern. 12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Grei fangst men med rom for forbedring. 11 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. Arrives from BodøGlimt. Billetter Rana - Glimt.

13 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Under er noen oppfordringer som hjelper til med å beskytte deg og de rundt deg. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Bankgata ungdomsskole Hunstad ungdomsskole og NTG.

Founded 1916 Address Postboks 179 8001 Bodø Country Norway Phone 47 75 545 500 Fax 47 75 545 510 E-mail bgglimtno. Sikre deg plass på 16. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. I den hjemlige ligaen startet Glimt med en 2-2-kamp mot Rosenborg hjemme på Aspmyra før de nå i helgen endelig fikk årets første trepoenger. 21 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Den tradisjonen startet i 1995. 14 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Vi i FK BodøGlimt ønsker å ta de forhåndsreglene vi kan for at alle våre besøkende skal føle seg så trygge som mulig.


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Moter Roma Igjen Bodo Glimt


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel